iPhone App

 
Author
Message
Elite SysAider
192
 
Downloaded, but cannot login. I get an error "Login failed for an unknown reason"

any ideas?
SysAider
30
 
Hi

i got the message :" Login Error - Login failed for an unkown reason"

URL
https://mysysaid.url
Username
mySysAidUsername (LDAP)
Password
mySysAidPassword

What do i have to change?
Is there some special settings?

Greets
SysAider
17
 
Same here, have tried with user@domain.com and DOMAIN\user as well as just user. My URL is not on port 80.
SysAid Customer Relations
1092
 
Hi guys,

We are sorry for the inconvenient and we are working to identify the issue.

I opened a service request to the 3 of you and we will update you as soon as we'll have news.
Best Regards,
Itay
SysAider
30
 
Thx a lot!
SysAider
16
 
Any updates on this unknown reason error?
Elite SysAider
104
 
I got the same "Login Error" Login failed for an unknown reason. Even tried connecting via the VPN connection I have on my iPhone just to see if that would have any difference and it still fails. Like the others, I am using LDAP and SSO as well.

Thanks,
Alex
SysAid VP Customer Relations
604
 
We found that the SSO configuration is the most probable cause, but haven't really confirmed it yet. If any of you can temporarily disable single sign on and test the iPhone App, we'll be happy to hear your results...
Either way, we'll continue updating on this post.

Thanks,
Joseph.
Elite SysAider
104
 
I can confirm disabling SSO does allow the app to login correctly, unfortuantely need to have SSO enabled else end users will "freak out" that they have to have another login on the system.
SysAider
12
 
Hello,
JI've just installed the iPhone app.
I'm getting same login error no matter url or url/m/.
I don't use SSO or LDAP.
The web interface or mobile interface are working ok from a PC..only the iPhone app can't login.
Any patch!?
SysAider
30
 
Single Signon works.

I created a new admin and with this user i can connect to sysaid.

Please fix the problem with ldap users

This message was edited 1 time. Last update was at Jun. 08, 2010 04:50 PM

SysAider
12
 
Hehe for me it's solved
Not SSO or LDAP just because i don't use.

How?
DO NOT use special chars in password ... in my case old password it has char "+"...now i changed and it's works...if i change back then it's fail again.
Ussualy password rules force such chars so maybe also LDAP user have same problem.
For me it was easy

Have a try..maybe it works for you too.

g.night

SysAider
12
 
I hoped for some push notification regarding SR, but it seems I'm not fully lucky tonight
also not "all" fields available
...maybe with next patch !?
only 3* for this at least is a start
SysAid Customer Relations
1092
 
Hi Guysssssss

Thank you very much for your collaboration and all the info you provided us.
This will realy help us to try and fix the issue with connecting with SysAid app.

I'm sorry but we are still investigating the issue that you can't connect because of different reasons.

You can also give us feedback and what you think about it (the admins that can connect)

Note that in order to connect to SysAid Server using the SysAid App you must have SysAid Server v7 installed.

This message was edited 1 time. Last update was at Jun. 09, 2010 03:22 AM

Best Regards,
Itay
SysAid VP Product
1166
 
Florin Maxim wrote:Hehe for me it's solved
Not SSO or LDAP just because i don't use.

How?
DO NOT use special chars in password ... in my case old password it has char "+"...now i changed and it's works...if i change back then it's fail again.
Ussualy password rules force such chars so maybe also LDAP user have same problem.
For me it was easy

Have a try..maybe it works for you too.

g.night



Thanks,
Indeed there seems to be an issue with special characters in the password - we will fix this and the other issues ASAP and release an update to the app !

Oded